Meteen naar de inhoud

Kom naar Den Haag!

Dinsdagmiddag 27 juni overhandigen wij om 16.30 de petitie aan de politiek op het Malieveld. Het programma is als volgt:

15.00u – 16.00u  Inloop met band Copycat
16.00u – 16.30u  Opening, sprekers, DJ – Girls love DJ's
16.30u – 16.45u​  Overhandiging petitie
​16.45u – 17.15u  ​Afsluiting, uitloop met band Copycat

Wij roepen alle scholen voor basis- en special onderwijs op om tenminste twee mensen af te vaardigen naar Den Haag, om te laten zien dat deze petitie breed wordt gesteund. Wij horen graag of jouw school (de hoofdvestiging) vertegenwoordigd is en met hoeveel mensen. Geef je hiernaast op.
Kaartje met scholen die naar Den Haag komen

Meld je bus aan!
Komen jullie als school met een eigen bus? Geef dit dan hier direct aan ons door, zodat wij voldoende parkeerplaatsen kunnen regelen. Het regelen van vervoer is op eigen initiatief en eigen kosten. Let op: de contactpersoon die via het aanmeldformulier wordt doorgegeven moet ook op de manifestatie zelf aanwezig zijn!
Meld hier je bus aan.

Kom zelfstandig ook naar Den Haag!
Ga jij als ouder, sympathisant of leraar naar de manifestatie in Den Haag, maar niet namens een school? Laat ons dat ook weten, zodat we weten hoeveel ruimte we moeten maken. Stuur hier een mailtje en vertel met hoeveel mensen. Houd de website, twitter of facebook in de gaten voor updates en wijzigingen.

Praktische informatie - Malieveld
Is er catering geregeld op het terrein? Zijn er aangepaste toiletten? Waar kan ik het beste parkeren? Hier vind je een overzicht van alle praktische informatie over het Malieveld.


Deel deze actie


Ja, wij komen namens onze school naar de manifestatie in Den Haag op dinsdag 27 juni 2017

Terug naar boven